Πρόγραμμα

Οργανώνεται μέσα στις εξής χρονικές ζώνες:

 

Δευτέρα-Παρασκευή: 9π.μ. – 9μ.μ.

Σάββατο: 9π.μ. – 6μ.μ.

 

Παρακαλείσθε να προσέρχεστε 5 λεπτά πριν από την συμφωνημένη έναρξη του μαθήματος για να αποφεύγονται άσκοπες καθυστερήσεις.

  

Κάθε ομαδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 

-          ένα επιπλέον μηνιαίο μάθημα προφορικών με εξεταστή της Ελληνοαμερικάνικης ένωσης, το οποίο λαμβάνει χώρα συνήθως το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα (με εξαίρεση τις περιόδους εξετάσεων που γίνεται κάποιο άλλο Σάββατο)

-          Δωρεάν εξατομικευμένο υλικό: Το υλικό έχει συνταχθεί και συσσωρευθεί από εμένα και τους συνεργάτες μου και είναι δικής μου πνευματικής ιδιοκτησίας. Δίνεται εκτυπωμένο όσο υλικό είναι επαρκές για την διεξαγωγή του μαθήματος. Επιπλέον υλικό μπορεί να δοθεί κατ’ απαίτηση του μαθητή σε μορφή ψηφιακή.

-         Τα μαθήματα στις τάξεις πτυχίων Β2 και Γ2 είναι αυτοτελή και μπορεί κανείς να αρχίσει όποια στιγμή θέλει μέσα στη χρονιά χωρίς να χάσει κάτι από την ύλη. 

-          Διόρθωση όλου του επιπλέον υλικού που επιθυμεί να δουλέψει κάποιος (π.χ. υλικό δικό του, email για την εργασία του, βιογραφικά σημειώματα κ.λπ.). Για την διόρθωση απαιτείται μια εβδομάδα (δηλαδή να μεσολαβεί Σαββατοκύριακο από την παραλαβή έως την παράδοση).

 

Προγράμματα για:

1)      Ενήλικες False Beginners (αρχάριοι)

 

2)      Ενήλικες στην Β1 (Pre-Lower)

 

3)     Ενήλικες στην Β2 (Lower)

 

4)     Ενήλικες στην Γ1 (Advanced)

 

5)     Ενήλικες στην Γ2 (Proficiency)

 

 

3)     Προετοιμασία IELTS

 

Σε όλες τις περιπτώσεις:

-   Αρχίζεις και τελειώνεις τα μαθήματα όποτε επιθυμείς και χρειάζεσαι.

-   Αριθμός ατόμων: 2-5 (σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να υπερβώ το όριο των 5 ατόμων, καθώς δεν είμαι Φροντιστήριο Αγγλικών)

      -   Μέχρι 2 δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα. Εάν σταματήσεις δεν έχεις καμία οικονομική υποχρέωση, ενώ εάν μείνεις, ο μήνας που πληρώνεις αρχίζει με την ημερομηνία του πρώτου σου μαθήματος.

      -   Τα μαθήματα αρχίζουν όλο το χρόνο, άρα μπορείς να ξεκινήσεις όποτε θέλεις, αρκεί να υπάρχει θέση.

     

      -   Κανένα κόστος εγγραφής

      -    Δουλεύω κυρίως για τα πιστοποιητικά ECCE (Michigan Lower) και ECPE (Michigan Proficiency) και IELTS. Αν θέλεις να δώσεις κάτι άλλο, π.χ. FCE, ESB, TOEIC, City and Guilds, Edexcel, Κρατικό Πιστοποιητικό κ.λπ., θα έχεις επιπλέον υλικό και διόρθωση αυτού για τα πιστοποιητικά αυτά.

      

 

Σημείωση: Δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ το GMAT.