Πόσο κοστίζει να είμαι σε γκρουπάκι 3-6 ατόμων για να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ?
Βλέπε καρτέλα για ΚΟΣΤΟΣ

Μπορώ να κάνω δωρεάν μαθήματα δοκιμαστικά μέχρι να αποφασίσω αν μου ταιριάζει η Χριστίνα Καζάζη ως καθηγήτρια;

Μπορείς να κάνεις μέχρι 2 δωρεάν μαθήματα (σε γκρουπ) μέχρι να αποφασίσεις αν θέλεις να μείνεις. Εάν σταματήσεις δεν έχεις καμία οικονομική υποχρέωση, ενώ εάν μείνεις, ο μήνας που πληρώνεις αρχίζει με την ημερομηνία του πρώτου σου μαθήματος. Στα ατομικά μαθήματα δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα αλλά εάν θέλεις να πληρώνεις την οικονομική τιμή του μηνιαίου πακέτου, μπορείς, προτού πληρώσεις τον μήνα να κάνεις έως και 2 μαθήματα τα οποία θα τα πληρώσεις στα 10 ευρώ την ώρα (αντί για 13).

Ποιο είναι το σύστημα και η μεθοδολογία της Χριστίνας Καζάζη;

Δεν είμαι φροντιστήριο. Τα μαθήματα έχουν προσωπικό χαρακτήρα ιδιαίτερου μαθήματος. Ακολουθείται ένα κυκλικό σύστημα εκμάθησης κατά το οποίο μπορεί κανείς να αρχίζει και να ολοκληρώνει τα μαθήματα όποτε εκείνος επιθυμεί βάσει του τι θέλει να πετύχει. Διδάσκονται όλες οι απαραίτητες δεξιότητες (προφορικές, ακουστικές, γραμματικές και λεξιλογικές)– εξετάσεων και μη – σταθερά και οργανωμένα σε εβδομαδιαία βάση. Έμφαση δίνεται στην προφορική επικοινωνία (και επιπλέον μηνιαίο μάθημα προφορικών με εξεταστή της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης), ενώ η γραμματική διδάσκεται στα Ελληνικά για χάρη της ταχύτητας της εκμάθησης και της σοβαρής κατανόησης των ομοιοτήτων και των διαφορών των δύο γλωσσών. Τα ατομικά γλωσσικά προβλήματα του κάθε ένα λύνονται επί τόπου και δίνεται δωρεάν υλικό πάνω σε αυτά.

Αν το γκρουπάκι έχει μόνο δύο άτομα τι ισχύει με τις ώρες και το κόστος;
Δεν αλλάζει τίποτα στο κόστος και στον αριθμό ωρών εάν το γκρουπάκι έχει μόνο 2 άτομα. Εάν μείνει ένα άτομο κάποια στιγμή, μειώνεται ο χρόνος διδασκαλίας.

Αν απουσιάσω πληρώνω το μάθημα;

Ναι, η πληρωμή γίνεται με το μήνα και προκαταβάλλεται. Εάν απουσιάσεις σε κάποιο μάθημα αυτό δεν αλλάζει το ποσό πληρωμής. Σε περίπτωση που είσαι σε γκρουπ, μπορείς να αναπληρώσεις ώρες που τυχόν θα χάσεις σε άλλο γκρουπ, με την προϋπόθεση να υπάρχουν θέσεις.

Μπορεί να τύχει να υπάρξει γκρουπάκι με περισσότερα από 6 άτομα;
Όχι, ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να υπερβώ το όριο των 6 ατόμων.

8. Τι γίνεται με τα ατομικά προγράμματα;

Τα ατομικά μαθήματα πληρώνονται με την ώρα ή με τον μήνα. Η πληρωμή με την ώρα κοστίζει 13 ευρώ/ώρα και η πληρωμή γίνεται σε κάθε μάθημα. Η ακύρωση την προηγούμενη ή ανήμερα του μαθήματος χρεώνεται. Η πληρωμή με τον μήνα προκαταβάλλεται. Η τιμή ορίζεται από τον συνολικό εβδομαδιαίο αριθμό ωρών που κλείσει κάποιος. Ενδεικτικά, για 2 ώρες των 55 λεπτών την εβδομάδα το μηνιαίο κόστος είναι 90 ευρώ ανεξάρτητα από το αν στο μήνα προκύπτουν 8 ή 10 ώρες Σε περίπτωση απουσίας του μαθητή δεν γίνεται κάποια έκπτωση, ενώ σε περίπτωση αδυναμίας μου να παράσχω το μάθημα, ο μαθητής πληρώνει λιγότερο. Για το διάστημα που παραμείνει ο μαθητής στα μαθήματα, οι μήνες πληρώνονται ολόκληροι (ανεξαρτήτως επίσημων αργιών και περιόδων διακοπών (1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα και 1 εβδομάδα το Πάσχα-βλέπε καρτέλα 'κόστος')

Ποια είναι η καθηγήτριά μου, ποια είναι η κατάρτιση της και πώς μπορώ να βεβαιωθώ για τα λεγόμενά της;
Σε αντίθεση με ένα Φροντιστήριο στο οποίο εμπιστεύεσαι το όνομά του μεν, αλλά δεν γνωρίζεις και δεν έχεις πρόσβαση στα βιογραφικά των καθηγητών σου δε, εδώ μπορείς να βρεις αναρτημένο αναλυτικά το βιογραφικό της καθηγήτριάς σου (άρα την επιλέγεις εσύ και όχι κάποια διεύθυνση επώνυμου φροντιστηρίου), και επίσης στην ενημερωτική σου συνάντηση μπορείς αν επιθυμείς να λάβεις αντίγραφα των πτυχίων της και των βεβαιώσεων της εργασιακής της προϋπηρεσίας.

Πότε μπορώ να μπω σε γκρουπάκι;
Μπορείς να μπεις όποτε θέλεις με την προϋπόθεση ότι τη δεδομένη στιγμή υπάρχει θέση. Τα γκρουπάκια γίνονται όλο το χρόνο από τον Σεπτέμβρη έως και τις 20 Ιούλη.

Τι ώρες είναι τα γκρουπάκια;
Κάλεσε για να μάθεις τι ισχύει στο παρόν.

Τι προηγούμενη γνώση Αγγλικών πρέπει να έχω για κάνω ύλη Β2;
Πρέπει να έχεις ολοκληρώσει (ακόμα και στο μακρινό παρελθόν) την C class.

Τι προηγούμενη γνώση Αγγλικών πρέπει να έχω για να κάνω ύλη Γ2;
Πρέπει να έχεις ολοκληρώσει (ακόμα και στο μακρινό παρελθόν) την τάξη της Lower και ας μην είχες πάρει τότε πτυχίο.

Που γίνονται τα μαθήματα;
Τα μαθήματα γίνονται στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας, 5 λεπτά από το μετρό Ομόνοιας.

Με τι είδους ανθρώπους θα είμαι στο γκρουπάκι;
Συνήθως οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι όλων των ηλικιών, επαγγελματίες ή σπουδαστές και φοιτητές σχολών.

Τι κόστος θα έχω για την αγορά βιβλίων;
Κανένα.

15. Υπάρχει κόστος εγγραφής;

Όχι. Δεν είμαι φροντιστήριο, είμαι μια μεμονωμένη καθηγήτρια Αγγλικών.

16. Για ποια πιστοποιητικά μπορώ να δώσω εξετάσεις;

Δουλεύω κυρίως για τα πιστοποιητικά ECCE (Michigan Lower) και ECPE (Michigan Proficiency). Αν θέλεις να δώσεις κάτι άλλο, π.χ. FCE, ESB, TOEIC, City and Guilds, Edexcel, κλπ., θα έχεις επιπλέον υλικό και διόρθωση αυτού για τα πιστοποιητικά αυτά. Κάθε καλοκαίρι γίνονται γκρουπ αποκλειστικά για το IELTS. Δεν δουλεύω ΚΑΘΟΛΟΥ το GMAT.

20. Πόσο καιρό θα μου πάρει να πάρω το πιστοποιητικό που θέλω και πως θα ξέρω αν είμαι έτοιμος να δώσω εξετάσεις;

Θαύματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τρόπους να μάθεις μαγικά μια ξένη γλώσσα δεν γνωρίζω. Όλα εξαρτώνται από το πόσο καταλαβαίνεις τον καθηγητή που έχεις επιλέξει, πόσο πολύ θέλεις να μάθεις, τι διάβασμα προσωπικό κάνεις και τι στόχο έχεις. Επιπλέον, δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρμόδιο να αποφασίσω πότε είσαι έτοιμος να δώσεις εξετάσεις. Εγώ δίνω μια επαγγελματική γνώμη σε σχέση με την έκθεση και τα προφορικά, και από εκεί και ύστερα τα αποτελέσματα στα αντικειμενικά τεστ που θα κάνεις (με μαθηματικούς ποσοστιαίους βαθμούς) θα καθορίσουν εάν είσαι έτοιμος ή όχι. Προσπαθώ να αποτρέπω ανθρώπους από το να πληρώνουν εξέταστρα για εξετάσεις που πιθανότατα δεν θα περάσουν. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να θεωρήσει κάποιος ότι τον αποτρέπω από τις εξετάσεις για να τον κρατήσω περισσότερο ως μαθητή. Ο στόχος μου, ως καθηγήτρια, κατανοώντας πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος και το χρήμα του καθενός, είναι η ταχύτητα της εκμάθησης αλλά όχι η πρόχειρη βιασύνη.

21. Κάθε πότε πληρώνω;

Πληρώνεις προκαταβολικά τον μήνα σου. Ο μήνας σου αρχίζει την πρώτη μέρα που προσέλθεις σε μάθημα. Π.χ. αν αρχίσεις μαθήματα στις 12 του μήνα, πληρώνεις κάθε 12 του μήνα για όσο καιρό μείνεις. Εάν κάνεις τα δοκιμαστικά μαθήματα, πληρώνεις στο 3ο μάθημα, αλλά η χρέωσή σου ισχύει από τις 12 του μήνα, π.χ.

22. Ντρέπομαι που δεν ξέρω καθόλου Αγγλικά και δεν μου άρεσαν ποτέ τα Αγγλικά.

Η εμπειρία μου με ενήλικες μου έχει δείξει ότι το ποσοστό ενηλίκων σε ηλικίες μεταξύ 25-55 που δεν γνωρίζει καθόλου Αγγλικά είναι πολύ ψηλό. Έκανες άλλα, σημαντικότερα για σένα πράγματα παλαιότερα και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για το αν ξέρεις Αγγλικά ή αν αρχίζεις τώρα να τα μαθαίνεις! Άλλωστε, θα είσαι με ανθρώπους που μάλλον αισθάνονται όπως εσύ, οπότε δεν υπάρχει λόγος αμηχανίας.